Παιδί

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και στο Paradox Museum Limassol!

To Paradox Museum Limassol, με 50+ οπτικά και διαδραστικά εκθέματα, αποτελεί τον ιδανικό καινοτόμο χώρo βιωματικής μάθησης

Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2024

Μετά από τις καλοκαιρινές μας βουτιές, και αφού γεμίσαμε μπαταρίες, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε στο μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων και να καλωσορίσουμε τη νέα σχολική χρονιά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Ξεκινούν φυσικά και οι εκπλήξεις στο Paradox Museum Limassol!

To Paradox Museum Limassol, με 50+ οπτικά και διαδραστικά εκθέματα, αποτελεί τον ιδανικό καινοτόμο χώρo βιωματικής μάθησης και, όχι μόνο για παιδία αλλά και για τους μεγάλους, αφού μέσα από ένα παράδοξο παιχνίδι ανακάλυψης, καταφέραμε να καταρρίψουμε τα συνηθισμένα μουσειακά στερεότυπα.

Paradox Box 1.jpg

Την προηγούμενη σχολική χρονιά, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε χιλιάδες μαθητές όλων των ηλικιών από όλες τις πόλεις της Κύπρου, και να τους ταξιδέψουμε σε ένα παράδοξο προορισμό. Χαιρόμαστε που δώσαμε την ευκαιρία σε τόσους μαθητές να βιώσουν με ένα διαφορετικό διαδραστικό τρόπο, τις επιστήμες των οπτικών ψευδαισθήσεων μέσω της δικής μας πραγματικότητας. Σε κάθε εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο Paradox Museum Limassol, οι επισκέπτες μας έχουν την ευκαιρία να γvωρίσoυv τη θεά Αφροδίτη, τov Ames, τov Beuchet ,τov Rubin, το πείραμα του Schrödinger και παρατηρήσεις γνωστών επιστημόνων, όπως ο Freud, Einstein και καλλιτεχνών, με πεδίο δράσης την ψυχολογία, τις θετικές επιστήμες και τη ζωγραφική.

Paradox1.jpg

Το παράδοξο ταξίδι φυσικά συνεχίζεται και στη νέα σχολική χρονιά. ‘Ένα ταξίδι που έχει εμπλουτιστεί με πολλές παράδοξες εκπλήξεις.

Η παράδοξη περιπέτεια ξεκινά το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, με ένα ασυνήθιστο κυνήγι γρίφων, που έχει δημιουργηθεί με σκοπό να φέρει κοντά γονείς και παιδιά και να τονίσει τις σημαντικές αξίες της ζωής. Το ξεχωριστό αυτό διαδραστικό παιχνίδι έχει δημιουργηθεί από την Θεατροπαιδαγωγό- Ηθοποιό, Νάσια Κελεπέσιη, και θα διεξαχθεί τόσο στα Ελληνικά στις 15:00, όσο και στα Αγγλικά στις 16:30. Για περισσότερες πληροφορίες και online κρατήσεις κάντε κλικ εδώ.

Paradox6.jpg

Επιπλέον, η ομάδα του μουσείου μας έχει ετοιμάσει μια σειρά από εκπαιδευτικά και διαδραστικά events τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους. Ετοιμαστείτε για το καθιερωμένο πλέον Paradox Halloween του Paradox Museum Limassol, για science show που θα σας κάνουν να μην πιστεύεται στα μάτια σας, και για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα! Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις παράδοξες λεπτομέρειες!

Paradox4.jpg

Paradox Museum Limassol: Εδώ που η ψευδαίσθηση γίνεται μαγεία και η επιστήμη παιχνίδι!

Για online κρατήσεις επισκεφθείτε το πιο κάτω link:
https://www.paradoxmuseumlimassol.com/plan-your-visit/

Paradox Museum Limassol
Limassol Marina, Trakasol Cultural Center
Website: https://www.paradoxmuseumlimassol.com/
Facebook: Paradox Museum Limassol
Instagram: limassol.paraxomuseum
Tik Tok: paradoxmuseumlimassol

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close